Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Bábucifalva ízei

Céklasaláta

Csőr Melinda · 1 éve
1 kg céla
1 evőkanál cukor
1 mokkáskanál só
6 evòkanál almaecet
1csipet őrölt kömény
A céklát lereszelem, a fűszereket rászórom, összekeverem, állni hagyom 1-2órát.
Megkóstolom, mert céklája válogatja, van édesebb savanyúbb. Ha kell utána ízesítem.
Beüvegezem, hűtőben, hùvös kamrában hónapokig is eláll.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Csőr Melinda
Csőr Melinda vagyok, gyorsgipszelő és életmódtanácsadó, Hóbagoly doktor asszisztense Bábucifalván. Repülés közben belátok a konyhákba, ki mit készít, és közkinccsé teszem a galambneten. Ha bárkinek bármi gondja van a sütés főzéssel, szívesen segítek, diétánál, betegségnél is. Mi állatok, a természetes eledeleket szeretjük.Nem használunk ételfestéket, tartósítószert, konzerveket. Amit nyáron összecsipegetünk, befőzzük, ha tele a kamra, nincs mitől aggódnunk télen sem. Ha többet akarsz tudni rólunk, hallgasd vasárnap reggel 9- kor a Felsőfoku Manóképzőt, Gaál Zsuzsa mesesorozatát a Muravidéki Magyar Rádióban. Ha lemaradsz, meghallgathatsz MMR archivumában!