Belépés
Elfelejtettem a jelszavamat

Kecske leves keletiesen

2017-01-28

30 dkg kecskecomb felkockázva
1 sárgarépa
1fehérrépa
Fél zeller
Római kömény, koriander mag, fahéj, mustármag összeőrlöm és kiskanálnyit a hagymára szórok. Érdemes egyszerre nagyobb adagot készíteni, üvegcsében eláll.

A kecskecombot odateszem főni, 1,5 l sós vízben.
1 fej hagymát apróra vágva egy evőkanál oliván megdinsztelek, két gerezd felaprított fokhagymát is beleteszek, majd, a meghámozott felkockázott zöldségeket és lefedve párolom öt percig.
A keleti fűszerkeverékkel megszórom, rá a spagetti szószból 2 dl, és ráöntöm a félig puha húst. Készre főzöm.
Tehetek rá egy dl főzőtejszint.
Levestésztával gazdagíthatom.

Hozzászólások (0)